Nyt promoterselskab ser dagens lys

De to boksetrænere Kasper Høyer Holgersen og Thomas Madsen er gået sammen om en ny dansk boksepromotorvirksomhed, fortæller en pressemeddelelse fra selskabet.

“Stalden vil i sit første leveår ikke have et hav af boksere, men på de boksere der er tilknyttet, vil der være stor fokus på at udvikle, så de kan få det maksimale ud af deres talent. Tryghed og samarbejde vil være grundstenene i stalden,” siger Kasper Høyer Holgersen.

Oliver Møllenberg og Landry Kore er signet
TK Promotion kan allerede præsentere to boksere, som til en start kommer til at danne stammen i boksestalden. Det handler om Oliver Møllenberg og Landry Kore, og der vil snart blive præsenteret nye navne.

“På sigt vil vi have fem professionelle boksere i stalden, men det skal være nogle, vi ser et perspektiv i og som har forståelse for, at man ikke bliver millionær fra dag et, Vi har et økonomisk råderum, som vi skal holde os indenfor, og derfor skal bokserne også se de kontinuerlige kampe og større medietid, som muligheden for at signe med flere sponsorer,” siger Thomas Madsen.

Fest og boksning
Thomas Madsen og Kasper Høyer Holgersen arbejder begge i maskinrummet af boksningen, men de er bevidste om, at der i professionel boksning også skal show og underholdning med i pakken

“Vores stævner skal være en fest for publikum, hvor god boksning og spændende kampe skal være en garanti. Samtidig skal vores dinner arrangementer og gerne afterpartys være det, der giver publikum en helstøbt oplevelse,” lyder det fra Madsen og Holgersen, der ved, at projektet kræver en stor arbejdsindsats.

“Vi er hoppet i arbejdstøjet, og vi er klar til at knokle for succes,” siger Kasper Høyer Holgersen.

Kommentarer