Oliver Møllenberg vandt venlig pointsejr

Oliver Møllenberg (nu 6-0-1) mødte Nikola Vlajkov (nu 6-6-1) fra Serbien, der på forhånd godt kunne kunne ligne en lidt satset modstander til en opvarmningskamp.

Vlajkov viste sig også hurtigt at være en besværlig modstander, bevægelig og lidt akavet. Møllenbergs timing var heller ikke perfekt i starten, og han blev jævnligt ramt i Vlajkovs angreb. De første par omgange var svære at dømme, men måske med en svag serbisk dominans.

Det udviklede sig til en taktisk affære med få eksplosioner. I 3 omgang fik Møllenberg det dybe arbejde lidt mere med, og i 4. omgang kom jabbet bedre. Men det var Vlajkov, der kom bedst ud af infighten, når han angreb.

Vlajkov holdt pause i en stor del af 5. omgang, og det gav Møllenberg plads til at prikke points hjem, selv om serberen sluttede med angreb. I 6. og sidste omgang fik Møllenberg igen lov til at prikke, og han slap rimeligt gennem Vlajkovs slutspurt.

Efter de 6 omgange fik Oliver Møllenberg sejren med 3 x 60-54 fra Jan Christensen, Lars Jepsen og Freddy Rafn. Cifre der virkede mere end venlige overfor Møllenberg, hvis sejr set fra denne stol virkede tvivlsom.

Kommentarer