Patrick Nielsen opgiver Abraham-kamp

Efter et omdiskuteret nederlag til Arthur Abraham i 2018 har Patrick Nielesen brugt mere end et halvt år på at træne til den rematch, der længe har vinket i horisonten. Nu erkender han, at der ikke bliver nogen rematch.

“Arthur Abraham-kampen vil jeg sgu skyde en hvid pind efter. Nu har jeg tigget og bedt om at få den her kamp nu i et halvt års tid, og den er bare blevet skubbet hele tiden. Og ved du hvad? Det har jeg sgu ikke tid til at vente på mere. Nu vil jeg i gang med noget andet,” siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.

Efter en god kamp følte han sig snydt af sidedommerne efter kampen mod Abraham sidste år. Og efterfølgende har han følt sig snydt af Abraham og Team Sauerland, der lovede en rematch.

“Det var bare en bokser på hjemmebane, som tilmed har været hos Sauerland i længere tid, end jeg har. Så det var da mega-frustrerende. Og at de ikke vil have en re-match bagefter, som de oven i købet lovede mig, at jeg ville få inden for to måneder … Det er så plat! Og det er jeg rigtig, rigtig skuffet over,” lyder den skuffede melding.

Kilde: Ekstra Bladet

Kommentarer