Patrick Nielsen på promoterkontrakt hos Forsman

Forsman Sports Management har skrevet promoterkontrakt med Danmarks mest kendte aktive bokser, Patrick Nielsen. Den længerevarende kontrakt indebærer, at Nielsen bokser på Forsmans stævne i Aarhus den 25. maj.

“Patrick og jeg er blevet enige om en længerevarende kontrakt, efter et forhandlingsforløb som beviste over mig, hvor meget han gerne ville mit projekt. Patrick er en god og fornuftig fyr, som efter min mening er blevet misforstået i offentligheden de seneste år. Når jeg ser på Patrick, så ser jeg en god far og en dedikeret sportsmand, som træner hårdt og lever for sin sport. Den side synes jeg fortjener at komme frem,” siger Peder Forsman i en pressemeddelelse.

Patrick Nielsen ser frem til at være mere aktiv, og til igen at bokse hjemme i Danmark, noget han ikke har gjort siden januar 2017.

“Det er tydeligt, at Peder vil boksningen det godt, og det giver mig blod på tanden. Hvis alt spiller og går som det skal, så kan vi komme langt sammen. Jeg håber på at jeg kan opnå noget, som jeg ikke har haft mulighed for længe. Jeg håber vi kan lave noget stort. Jeg ser meget positivt på den her kontrakt, og på en ny chance. Jeg havde brug for at ryste posen, så det her er en stor mulighed for at prøve nogle nye ting, og komme til at bokse på hjemmebane,” siger Patrick Nielsen.

Peder Forsman vil have Patrick Nielsen til at bokse flere kampe, efter at Nielsen kun har været i ringen tre gange siden kampen mod Rudy Markussen i 2015. Og målet er i første omgang titler i EBU-regi.

“Patrick elsker at bokse, og han vil så gerne bokse kontinuerligt igen. Han bokser som minimum tre kampe i 2019, begyndende med Aarhus i slutningen af maj. Jeg glæder mig til, at få ham tilbage på sporet mod titler og til at vinde kampe igen. Jeg er stolt over, at han har valgt Forsman Sports Management til at være hans nye promotor. Patrick og jeg vil ud og vinde titler sammen, og til at starte med sætter vi EBU- og EU-titlerne som første mål,” siger Forsman.

Kommentarer