Porsgaard skriver kontrakt med Q Pro Boxing

Ikke overraskende har Gilleleje-bokseren Jacob Porsgaard (1-0) skrevet kontrakt med promoter Thomas Møllenberg og Q Pro Boxing.

“Jeg har valgt at skrive kontrakt med Q Pro Boxing, da de var i stand til at tilbyde mig en stor fremtid. Jeg ved, at de er de rigtige til at tage mig til det næste skridt i min karriere. Jeg håber, at de kan tage mit potentiale hele vejen, og på sigt sikre mig en titelkamp,” siger Jacob Porsgaard i en pressemeddelelse.

Thomas Møllenberg ser gode muligheder for at udvikle Porsgaard til det professionelle game.

“Jeg synes, at han fortjener en chance, og det er en af grundene til, at vi tager ham ind. Han er en god teknisk bokser. Hans talent kommer måske ikke altid til rette, men der bliver arbejdet hårdt med det,” siger Møllenberg.

Porsgaard profdebuterede som pro-am bokser på et Møllenberg-stævne i Gilleleje den 12. januar, og han skal bokse sin anden profkamp på Q Pro Boxings stævne i Aabenraa den 4. juli. Inden da skal han dog bokse som amatør ved en landskamp i Græsted den 8. juni.

“Jeg kommer til at give den alt, hvad jeg har, og gå alle tre runder. Jeg vil bevise overfor Q Pro, at de har taget den rigtige beslutning,” siger han.

Foto: Boksenyt
Kommentarer