Q Pro Boxing lukker

Promotorerne Svend Rasmussen og Thomas Møllenberg har valgt at lukke Q Pro Boxing, efter mindre end et års eksistens. Den primære årsag er angiveligt chikane, der har gjort det vanskeligt at gennemføre stævner og finde sponsorer.

“Siden vi afholdt Quaestor Fight Night i Gilleleje, har vi oplevet, at der er blevet sendt emails ud til byer og virksomheder, som vi har været i kontakt med angående nye stævner. Disse emails indeholder voldsomme beskyldninger, som intet hold har på sig. Ydermere har vi indikationer på, at disse oplysninger stammer fra en intern kilde,” siger Svend Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Thomas Møllenberg stod klar til at overtage, hvis jeg trak mig. Men den seneste uge har vi oplevet flere ubehagelige e-mails, som nu gør at Thomas har valgt ikke at føre QProBoxing videre, Det er enig ledelse, som nu siger, at nok er nok,” siger han

Også Thomas Møllenberg står frustreret tilbage.

“Det har været en stor oplevelse at arbejde sammen med Svend Rasmussen og det team, som vi sammen har sammensat. Der var virkelig grobund for en stor fremtid, Men jeg har også set de mails, som vi har modtaget. Det har været grotesk at se, hvad nogen kan finde på at skrive, og det har i den grad været med til, at jeg har måttet sige nej til at føre QProBoxing videre,” siger Thomas Møllenberg.

Lukningen betyder, at samtlige boksere i QProBoxings stald nu bliver fritstillet.  Det ærgrer Svend Rasmussen, at det er kommet dertil.

“Vi havde en drøm om, at føre dansk boksning tilbage til en ny storhedstid. Desværre må vi sande, at der er nogen, som ikke ønsker, at vi er en del af sporten,” lyder det fra Svend Rasmussen.

Foto: Q Pro PR-foto

 

Kommentarer