Rossing får nordirsk sparring

Ditlev Rossing har fået nordirsk sparring til Danmark, i forberedelserne til WBC Youth titelforsvaret mod congoleseren Landry Matete. Det handler om Tommy McCarthy (14-2), der i skrivende stund er nr. 50 på BoxRec.

“Det er rigtig fedt at få noget relevant sparring med så stærk en bokser. Den sparring, som jeg er vant til at få med danske boksere, kan ikke sammenlignes. Det kan være fint at få timingen på plads, men det er klart, at jeg i mange tilfælde ikke rigtigt kan åbne helt op under sparring, for så er der ikke mere sparring. Her kan jeg gå hårdere til den og virkelig give den gas,” siger Ditlev Rossing i en pressemeddelelse.
Han mener, at McCarthy er en oplagt bokser at forberede sig med til kampen mod Matete.
”Han har en kropsbygning og en boksestil, som ligner min modstanders den 15. juni. Han har også den samme højde. Det gør, at vi kan arbejde videre med det, som vi har arbejdet på i flere uger og få det med ind i sparringen. Han har mødt nogle stærke folk, og så har han også en masse rutine efter at have været meget rundt og sparre med de bedste i Storbritannien. Han har blandt andet sparret en del med den tidligere verdensmester Tony Bellew, så det er en erfaren og stærk mand,” mener Rossing.
Rossing har fået en ekstra motivation til kampen mod Matete, fordi EBU har udpeget ham som officiel udfordrer til EU-titlen, og det kræver en sejr i Randers at fastholde den position.
“Det er et kæmpe klap på skulderen. Jeg tager gerne den titel med på vejen. Mit fokus er på de fire store VM-forbund, fordi mit ultimative mål er at blive verdensmester. Kommer der en mulighed på vejen for at kunne blive eksempelvis Europamester, så tager jeg gerne det med, men ellers satser jeg på VM-forbundene,” lyder meldingen fra Ditlev Rossing.
Foto: Danish Fight Night
Kommentarer