Rossing siger nej tak til EU-chance

Selv om Ditlev Rossing på den senest offentliggjorte EBU EU-rangliste blot er nr. 15, er han blandt de navne, som EBU har spurgt i deres søgen ned ad ranglisten efter en co-udfordrer til den ledige EU-titel i cruiservægt. Polske Nikodem Jezewski (18-0-1) er allerede udpeget til at stå i det andet hjørne.

Ifølge en pressemeddelelse fra Danish Fight Night har promoter Mogens Palle dog på vegne af Rossing takket nej til muligheden på nuværende tidspunkt.

Normalt ville der gå adskillige måneder fra, at to boksere var valgt til at bokse om ti, til kampen faktisk skulle bokses. Der ville være frist til forhandlinger og eventuelt purseoffer, og derefter til forberedelse op til kampdato. Alligevel er begrundelsen, at Rossing endnu ikke er klar til en stor kamp efter den håndskade, han blev opereret for i efteråret.

Ifølge Mogens Palle er der brug for en tune-up kamp, så Ditlev Rossing kan komme tilbage for fuld styrke og sikre sig, at timingen og skarpheden er på plads. Og Rossing tager tingene  ganske roligt.

“Vi er på rette vej, og det er bare et spørgsmål om tid, før det falder på plads med en interessant titelkamp. Jeg har mit fokus på de 4 store forbund og deres titler. Men det er klart, at hvis der kommer en mulighed for at tage en EM-kamp eller lignende, så er jeg også klar til det,” siger Ditlev Rossing, der efter at have fået grønt lys for at slå igennem med hånden fra den 27. december melder sig klar til at bokse på stævnet i Frederiksberg-Hallerne den 1. februar.

“Jeg har slået på sandsæk og sparret med Sherman Williams. Det er gået rigtig godt, og jeg kan sagtens bruge venstrehånden igen. Jeg bliver klar til den 1. februar. Vi er kommet godt i gang med træningscampen. Vi har god forberedelsestid, og vi får nogle gode ugers sparring op til kampen. Det bliver helt kanon at få en masse omgange i banken. Vi knokler løs i træningslokalet og arbejder målrettet på at forbedre min boksning,” siger han.

Foto: Facebook

 

Kommentarer