Rutineret sparring til Morell

I efteråret meldte Jeppe Morell fra til en planlagt kamp mod Dmitrii Chudinov, fordi der gik grus i sparringsfasen, da sparringspartneren Patrick Mendy ikke dukkede op.

Det problem skulle ikke kunne opstå op mod Morells kamp mod cubansk-finske Dayron Lester den 15. juni i Randers, for der er lavet aftaler med både eksverdensmesteren Giovanni De Carolis og den tidligere VM-udfordrer Max Bursak.

“Den 15. juni vil man ikke kunne finde en mand, der er i bedre form end mig. Det kan ikke lade sig gøre. Jeg har forberedt mig i lang tid og gjort alt på den rigtige måde til punkt og prikke, og der stadig tid til at blive endnu bedre,” Jeppe Morell i en pressemeddelelse.

Planen er, at Morell fra 15. til 25. maj til træne i Rom, hvor han skal sparre med De Carolis. Træner Thomas Povlsen vil være med de første dage. Derefter skal Morell i Aarhus sparre med Bursak.

Selv om Morell ikke har været i kamp siden september sidste år, føler han sig helt klar.

“Jeg kender mine færdigheder og har testet mig selv af i træningslokalet. Jeg kan se, at jeg er bedre nu, end jeg har været før. Så jeg ved med mig selv, at denne kamp kommer på det rigtige tidspunkt. Jeg stoler på mine egne evner og er ikke bange for at møde en, der også har nogle evner. Jeg mener, at det er i sådanne kampe, at mine evner kommer bedst i spil, fremfor hvis jeg møder en, som ikke kan udfordre mig på samme måde,” siger han.

Foto: Facebook
Kommentarer