Ljungquist: Jeg forbedrer mig kamp for kamp

Kem Ljungquist (8-0) har på godt halvandet år bevæget sig langsomt og forsigtigt matchet op i niveau, så han håber at kunne tage endnu et step op, når han bokser den 22. juni på Thunder from Down Under stævnet i Horsens.

“Jeg føler, at jeg forbedrer mig for hver kamp, og det er det, det hele handler om. Jeg har bokset otte kampe nu, og jeg er meget tilfreds med, hvordan det er gået indtil nu. Jeg vil tage et skridt op i hver kamp. Jeg vil være den bedste, og det er derfor, jeg skal fortsætte med at gå længere og længere op ad stigen. Jeg stoler på min promotor Team Sauerland, og jeg ved, at de vil fortsætte med at træffe det rigtige valg af modstandere for mig,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

I hans seneste kamp i Frankfurt gik han for første gang otte fulde omgange, mod en hårdfør mand der netop var håndplukket til at give ham omgangene.

“Jeg var tilfreds med min præstation og og glad for, at jeg vandt. Sejren var jeg ikke i tvivl om før kampen, men det var min første kamp over otte omgange, så det var en god oplevelse for mig. Det er selvfølgelig altid fedt at stoppe sin modstander, men det er også vigtigt at vide, at du kan gå omgangene, hvis det ikke sker, og nu ved jeg, at jeg er komfortabel med at gå otte omgange,” siger Ljungquist, der glæder sig til igen af bokse i Danmark.

“Jeg ser frem til at bokse i Horsens. Jeg elsker at bokse i Danmark, hvor jeg har fans, der støtter mig. Det giver mig en masse motivation. Jeg vil vinde i Horsens og gøre mit bedste for at vise, at jeg er fremtiden for dansk sværvægtsboksning,” siger han.

Kommentarer