Sandor Martin i frivilligt forsvar inden Mwandila-kamp ?

Danske Enock Mwandila Poulsen er som bekendt netop udpeget som officiel udfordrer til Europamesteren i letweltervægt, spanske Sandor Martin.

Martin vandt imidlertid først den ledige titel den 27. juli, så han har frist et stykke tid, inden han skal ud i et pligtforsvar mod den officielle udfordrer. Reglerne siger, at mesteren skal forsvare mod den officielle udfordrer inden seks måneder efter at have vundet titlen, men de samme regler åbner også for, at fristen kan forlænges til ni måneder, hvis EBU giver tilladelse.

“EBU bør helt sikkert give tilladelse til mesteren til mindst et frivilligt forsvar, inden han er nødt til at tage sig af den officielle udfordrer Poulsen. Indtil videre er der lang tid til fristen for at undgå et purseoffer,” skriver det spanske boksemedie Espabox.

Ifølge EBUs website skal Martin da også bokse et frivilligt forsvar i Spanien i november eller december, så en kamp mod Mwandila Poulsen bliver antagelig først lidt ind i det nye år.

Enock Mwandila Poulsen står stadig som EU-mester, en titel han vandt i juni. Her er den officielle udfordrer franske Yazid Amghar, som Poulsen skulle have mødt om titlen. Amghar blev dog skadet, så Poulsen fik lov til at møde polske Michal Syrowatka. Der er endnu ikke nyt om, hvorvidt Poulsen vil beholde sin EU-titel og altså forsvare mod Amghar.

Kilde. espabox.com, Foto: Sandor Martin Facebook
Kommentarer