Seren Cetin: Jeg kommer herop igen

Tyrkiske Seren Cetin skyder bolden over til det danske forbund DPBF efter aflysningen lørdagens kamp mod Dina Thorslund, der som bekendt i stedet møder Mary Romero.

“Det danske forbund ville definitivt ikke have os til at bokse, fordi mit øjenbryn var slået op en uge tidligere. Vores læge i Tyrkiet havde faktisk sagt, at stingene ikke ville være et problem, de ville være helet til den tid, men her sagde de, du kan ikke bokse med dit sår, det kan vi ikke acceptere,” fortæller Seren Cetin til tyrkiske Bursatv.com.

Hun forventer alligevel at komme til at møde Thorslund, og hun erklærer sig klar til at komme til Danmark igen.

”De sagde, at jeg kunne udsætte mine rettigheder. Dina har fået en ny modstander. Jeg troede, at de ville have svært ved det, men det gjorde de. Nu skal vinderen møde mig indenfor 3 måneder. Jeg får mine bælter i sidste ende. Jeg kommer her op igen om 3 måneder med mere erfaring, og så tager jeg hjem med bælterne,” siger Cetin.

Kilde og illu: Bursatv.com
Kommentarer