Thorslund håber at slutte kampen før tid

Dina Thorslund håber, at lørdagens titelforsvar i Struer ikke behøver at gå 10 omgange. Hun ser chancen for at kunne vinde før tid, gerne med dybt arbejde.

“Hvis mulighed byder sig, så tager jeg chancen for at afslutte kampen før tid. Radovanovic har før været nede og sidde, når hun bliver ramt dybt. Jeg er jo god til at arbejde dybt, så hvis jeg rammer hende godt, så regner jeg da med, at hun sætter sig,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

Hun tvivler på, at udfordreren Nina Radovanovic kan holde tempoet i 10 omgange.

Hun er livlig bokser, der bokser med en klassisk amatørstil. Jeg er lidt spændt på, om hun kan holde den stil i ti omgange – det tror jeg ikke, at hun kan. Men hun kommer for at slås og gøre alt for at blive verdensmester, så meget ved jeg,” vurderer Thorslund, der ser frem til at bokse efter 15 måneders kamppause.

“Jeg glæder mig sindssygt meget. Det er på tide, at jeg kommer i ringen igen og hører fansene i Struer igen. Det har været super træls at vente så længe, men det har der været mange årsager til. Corona har været en af dem, og det er der bare ikke noget at gøre ved…

Det har bare været at bide i det sure æble og prøve at se fremad. Jeg har holdt mig klar, været i super form, men da coronaen ramte, tænkte jeg, at nu holder jeg mig en lille pause og fokuserer på noget andet.” siger hun.

Kommentarer