TK Promotion vil lave Thorslund-Mahfoud i Holstebro

Omkring 2.500 mennesker var der lørdag i Gråkjær Arena til Dina Thorslunds titelforsvar. Men der kan sikkert samles flere mennesker i Holstebro til en kamp mellem Dina Thorslund og Sarah Mahfoud. Og det vil Thorslund-lejren gerne arbejde på, lyder meldingen på TV-Midtvest.

“Vi vil lave den kamp og har også forsøgt før uden held. De er to boksere i verdensklasse i samme land, så lad os finde ud af, hvem der er bedst,” siger Thorslunds engelske manager Lee Eaton til TV-Midtvest.

Kasper Høyer Holgersen fra TK Promotion vil gerne sætte dato på kampen.

“24. juni her i Gråkjær Arena. Lad os gøre det. Det er den næste dato, vi ser frem mod. Vi vil lave en kamp, så det er bare op til de andre. Det er den største kamp i kvindeboksning i Danmark,” mener Kasper Høyer Holgersen, der uddyber på Facebook.

“Jeg hørte Bettina Palle udtale, at hun har hallen til at afholde en kamp mellem Dina og Sarah, og her må hun tænke på Gråkjær Arena, for det er den perfekte hal til boksning, og i Vestjylland har vi de bedste tilskuere. Så skal den kamp blive en realitet, bliver det i Holstebro,” skriver han på Facebook.

Han bakkes op af Dina Thorslund, som gerne går op i fjervægt til kampen.

“Jeg føler, at vi skylder det til boksefansene herhjemme. For det er en kamp, som mange gerne vil se. Herhjemme ville det være det største stævne, vi har set længe,” fastslår Dina Thorslund ifølge TV-Midtvest.

Kilde: TV-Midtvest, Foto: Boksenyt
Kommentarer