Thorslund: Hun er en erfaren dame

Med 58 profkampe, heraf godt et dusin VM-kampe, på cv’et., så har Zulina Munoz prøvet lidt af hvert. Og ifølge Dagbladet Holstebro-Struer har Dina Thorslund da også respekt for hendes erfaring inden VM-kampen i Kolding den 13. november.

“Jeg forventer at det bliver en mega hård kamp, hun er en erfaren dame med rigtig mange kampe bag sig. Vi skal nok regne med, at det bliver en meget fysisk kamp,” siger Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer.

Thorslund rykkede til hendes seneste kamp mod Jasseth Noriega en vægtklasse ned til bantamvægt. Så hun kender udfordringen med kampen mod pundene.

“Det er aldrig sjovt at skulle gå meget ned i vægt, slet ikke når man også har en hverdag med job og søn, som også skal hænge sammen, men jeg har været igennem det før og ved, hvad der venter mig. Heldigvis er der god tid til november, så jeg skal nok nå at komme i form til kampen.

Nordjyske fortæller, at eksproffen Torben Keller igen har fået til at opgave at hjælpe Thorslund ned i vægt.

“Vi havde et godt samarbejde op til VM-kampen mod Jasseth Noriega i juni, så naturligvis er Keller med i mine forberedelser igen, for han var super til at få mig ned i vægt,” siger Dina Thorslund til Nordjyske.

Kilder: Dagbladet Holstebro-Struer og Nordjyske, Foto: Boksenyt
Kommentarer