Thorslund: Pausen går ud over timingen

Der vil have gået omkring 15 måneder siden sidst, når Dina Thorslund går i ringen i Struer på lørdag.  De måneder kan mærkes på timingen, siger hun til Dagbladet Holstebro-Struer.

“Det er lang tid og det er mest en ting som timingen, det går ud over, når der er så længe i mellem, man bokser en rigtig kamp. Det der millisekund, man skal reagere på for at undvige et slag, det sidder måske ikke helt i skabet, fordi man har tabt lidt af den følelse i kroppen, som man ikke kan træne sig til. Den man kun får af at stå i en rigtig boksekamp,” fortæller Dina Thorslund til avisen.

For at genopbygge timingen har Thorslund sparret mere end normalt. Samtidig har Thorslund brugt pausen på at udvikle og forbedre den fysiske træning med nye metoder.

“For mig har det givet mig noget mere udholdenhed, som kan være værdifuldt i de sidste omgange af en kamp, ligesom jeg har fået lidt mere styrke i nogle bestemte situationer, som forhåbentligt giver mig en fordel. Hvis jeg kan finde to procent der og tre procent der, så kan det pludselig blive til en hel del og gøre mig til en bedre og stærkere bokser,” forklarer hun.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer.dk Foto: Team Sauerland/KGZ Fougstedt
Kommentarer