Thorslund stopper argentinsk spoiler

Dina Thorslund (nu 19-0) havde som ventet en defensiv, bevægelig modstander i Debora Anahi Lopez (nu 20-2-1)  i forsvaret af WBO VM bantamvægt. Thorslund vandt kampen før tid, men det blev ikke nogen flot kamp.

Selv om Thorslund fra starten satte sig på kampen, så var det ikke helt nemt at få ram på det glatte stykke håndsæbe, som Lopez viste sig at være. Der var ikke meget ambition i den argentinske boksning, men det lykkedes Lopez at spolere meget af Thorslunds arbejde. Når Thorslund ramte, var Lopez hurtigt inde og holde, så den tyske kampleder Jörg Milke havde lidt arbejde.

Thorslunds fysik var overlegen, men det var svært at bokse flot. I 4. omgang virkede Lopez ramt et øjeblik efter venstre hooks, men Lopez fik spoiler sig ud af problemerne. I 5. omgang klagede Lopez over, at Thorslund ramte hende med hovedet, og en bule udviklede sig ved øjet. Klager fra ringhjørnet blev også ignoreret af Milke.

Da Lopez i 8.omgang mente, at hun var ramt i nakken, valgte hun at opgive, så Milke ikke kunne gøre andet end at stoppe opgøret efter 1:12 af omgangen.

Kommentarer