Thorslund tilbage i normal træning

Dina Thorslund måtte for nogen uger siden gå i isolation, fordi hun blev smittet med corona. Men isolationen sluttede for nogen dage siden, og hun er tilbage i en normal hverdag med træning og arbejde. Og selv om sygdommen nåede at sætte spor, så føler hun sig ifølge Dagbladet Holstebro-Struer på rette vej.

“Jeg synes, at jeg langt hen ad vejen er der, hvor jeg burde være. Det er klart, at 14 dage med corona, det sætter da sine spor, men man kan sige, at min træningskurve op til kampen bare er lidt stejlere. Så det er klart, at kroppen er træt og brugt hele tiden, fordi jeg presser på. Jeg føler dog, at udgangspunktet er rigtig godt, og at jeg bliver klar,” siger Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer.

Det er først og fremmest sparringen, der har manglet under isolationen, og det er hun i gang med at rette op på.

“Jeg har allerede haft to sparringer, og så får jeg en spanier op her i den her uge, så sparringen er også i fuld gang. Jeg har formået at gå ti omgange, men selvfølgelig var det ti omgange, der måske ikke havde lige så meget tempo, som når jeg står i ringen – men jeg kunne gå ti omgange og det kommer jeg også til at kunne den 13. november, med fuld skrue på,” siger hun.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer
Kommentarer