Thorslunds træner: Slut med at være flink

Selv om Dina Thorslund er kendt som en hårdtslående kvindebokser, så er hendes seneste kampe gået tiden ud, Det er en statistik, træner Thomas Madsen gerne ser ændret.

“Dina har været lidt for flink i sine kampe. Dina har været for afventende. Når hun har ramt modstanderen, har hun trukket sig lidt og suget noget luft i stedet for at følge op og gå efter knockouten. Det har vi arbejdet på at forbedre,” fortæller Thomas Madsen i en pressemeddelelse.

Han har arbejdet på at udvikle Thorslunds killerinstint i træningen.

“En dag står hun i en kamp, der er så tæt, at der ikke er plads til at tage et skridt tilbage. Så hun skal følge op, når muligheden byder sig. Tvinge sig selv til at slå. Når man har ramt én gang, skal man ikke være tilfreds, men presse på igen,” mener Thomas Madsen, der dog har respekt for modstanderen lørdag, Nina Radovanovic.

“Radovanovic kan kun bokse fremad, og det vil vi gerne have stoppet. Og jeg tror på, at Dina stopper hende. Vi undervurderer hende på ingen måde, hun kan helt sikkert noget. Hun er god teknisk, hun har en rigtig god amatørskoling. Men vi ved, hvad hun vil, der er ikke noget hokus pokus. Og jeg føler, vi er godt forberedt,” siger han.

Boksesulten fejler i hvert fald intet efter den lange kamppause.

“Efter så lang en pause kan man være nervøs for, om sulten er der, men det er den i den grad. Den sidste sparring var rigtig opløftende. Det er noget af det bedste, jeg har set fra Dina. Så jeg glæder mig,” fastslår Thomas Madsen

Foto: Boksenyt

 

Kommentarer