Victor Ramon til Danish Fight Night

20-årige Victor Ramon har skrevet kontrakt med promoter Mogens Palle, og han forventes at debutere ved det næste Danish Fight Night stævne.

“Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det er virkelig fedt at få chancen, og jeg glæder mig helt vildt til at bokse som professionel. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Jeg slår først og fremmest hårdt, og så er jeg meget hurtig og stabil på benene. Jeg tænker, at det bliver sjovt at bokse med de tyndere handsker på, når jeg slår så hårdt,” siger Victor Ramon i en pressemeddelelse.
Ramon er vokset op i Frederikshavn, men han har en periode slået sine folder i Champs Camp i Aarhus, og han træner nu hos Thomas Povlsen, der også træner Enock Mwandila Poulsen og Jeppe Morell. Ramon har et jysk U19-mesterskab fra 2017 som sit bedste amatørresultat. Han har ialt bokset 19 amatørkampe med 17 sejre.
“Drømmen har altid været at blive professionel på et tidspunkt. Så når jeg får chancen nu af Mogens Palle, vil jeg ikke sige nej. Min træner Thomas Povlsen har set et potentiale i mig, og jeg skal selvfølgelig bygges fornuftigt op i det rigtige tempo, og det ved jeg, at Mogens Palle er rigtig dygtig til. Jeg har altid været vild med kampsport, og jeg har gået til brydning, thaiboksning og MMA. Jeg følte også, at jeg ville være god til boksning, fordi jeg slår meget hårdt. Så da jeg vandt mine første 14 kampe i træk, blev jeg klar over, at det her var noget, som jeg var god til,” siger Ramon.
Mogens Palle ser et stort potentiale i den jyske bokser.
“Der er tale om et meget stort boksetalent, som slår hårdt, som ser godt ud, og som har noget mellem ørerne. Samtidig har han den vigtige egenskab, at han er meget seriøs med sin træning og ivrig efter at lære og udvikle sig. Han lever og ånder for boksning,” siger Mogens Palle.
Kommentarer