WBA-mester Nina Hughes drømmer om Thorslund-kamp

WBA-verdensmesteren i bantamvægt, engelske Nina Hughes, har samme manager som WBO-mester Dina Thorslund, nemlig engelske Lee Eaton. Man kunne tro, at det kunne gøre en unification nem at lave, men så enkelt er det ikke helt.

Hughes er nemlig på optioner hos Matchroom efter VM-sejren over amerikanske Jamie Mitchell, og Matchroom har også navne som IBF-mester Ebanie Bridges og den tidligere WBA-mester Shannon Courtenay i stalden.

Der er lagt en køreplan for Hughes, der binder titlerne til Matchroom: Hun skal først forsvare titlen mod Shannon Courtenay, og hvis hun vinder her, skal hun møde Ebanie Bridges. Lige nu venter Hughes blot på en dato for Courtenay-kampen. Der har tidligere været talt om den 1. april.

Den sidste brik i puslespillet er den mexicanske WBC-mester Yuliahn Avila Luna, som ikke har været i kamp siden juni sidste år. Meldinger fra Mexico siger, at hun næste gang skal møde den 38-årige argentiner Vanesa Taborda, der har en negativ rekordliste.

Luna har tidligere afvist et ganske stort tilbud om at komme til Danmark. Og hendes mexicanske promoter er åbenbart ikke meget for at lade hende bokse på udebane. Men Hughes drømmer om at komme til at møde vinderen af WBO/WBC-kamp mellem Thorslund og Luna.

”Planen er, at jeg først skal møde Courtenay og så Bridges. I en drømmeverden, hvis Luna og Thorslund kunne bokse samtidig med, at jeg møder Bridges, så kunne vindernes mødes,” siger Nina Hughes på YouTube kanalen Boxing TV.

Kommentarer