Younes debuterer mod franskmand

Profdebutanten Adel Younes får fransk modstand, når han går i ringen i Frederiksberg-Hallerne den 1. februar. Det bliver 30-årige Guillaume La Selva (1-5), der skal teste Younes som professionel bokser.

La Selva er som nr. 1.187 på BoxRec i mellemvægt ikke nogen worldbeater, men han har dog erfaring med det professionelle game.

”Det bliver ikke noget problem, at han har mere kamperfaring end jeg. Jeg er godt forberedt og har sparret med en masse stærke folk. Jeg er i god form, og det er gået rigtig godt til sparring hver gang. Jeg har også sparret med folk, der er tungere end mig. Så jeg ved, hvad jeg går ind til. Det er liv eller død for mig. Jeg giver mig fuldt ud, og jeg kommer til at give publikum det, som de gerne vil se,” siger Adel Younes i en pressemeddelelse.

Younes har trænet i England op til kampen.

“Det er gået rigtig godt. Jeg har trænet i England i halvanden måned og trænet og sparret med nogle rigtig stærke folk i et boksegym hos Harry Holland og hans søn John Holland, som er en rigtig dygtig træner. De har lært mig en masse ting, som jeg kan bruge. Jeg har trænet to gange om dagen, så det har været rigtig gode forberedelser.

Det er tredje gang, jeg er her, så jeg har bygget et godt forhold op til dem. De kan også lide mig, og man bliver nærmest betragtet som en del af familien, når man er herovre. Det vigtigste er, at jeg har lært en masse om, hvordan jeg skal bokse og få mest ud af min teknik og stil,” siger Younes, som også har haft besøg af sin danske træner Thomas Povlsen under forløbet.

Kommentarer