Zaren vs. Orsos i Gilleleje

Oliver Zaren (1-0) får en erfaren ungarsk modstander, når han går i ringen i Gilleleje Hallen den 5. oktober. Han møder Attila Orsos (14-25-1).

“Det bliver formentlig en stor opgave, men jeg er i hård træning, så jeg tror ikke det bliver et problem. Sidst mødte jeg en debutant, som var lige så nervøs som jeg. Ham her er rutineret og ved hvad det handler om. Det kan jeg godt lide. Jeg er klar til at tage udfordringen og tænker ikke over hvor meget han har bokset,” siger Oliver Zaren i en pressemeddelelse.

32-årige Orsos bokser normalt i letsværvægt, og han har tidligere bokset i supermellemvægt, hvor Zaren er cruiservægter. Han er samtidig blevet stoppet i 22 af 25 nederlag, så en sejr før tid virker ikke helt urealistisk for den danske nyprof, der i skrivende stund er nr. 747 i cruiservægt på BoxRec. Orsos er nr. 585 i letsværvægt.

“Jeg tager en kamp af gangen, men målet er da at blive den bedste af de bedste. En modstander som Orsos hjælper mig mod det mål. Det bliver totalt fedt. Gilleleje er kendt for at afholde nogle fede stævner og med QProBoxing inde over, så bliver det helt fantastisk,” mener Zaren.

Kampen bokses over 4 omgange.

Kommentarer