Morten Meng: Oliver Meng i mega-god form

Morten Meng, far og træner til Oliver Meng, er optimistisk op til sønnens IBF Youth titelkamp mod tanzanianske Maono Ally den 18. januar i Nykøbing.

“Forberedelserne har kørt glimrende. Der har ikke været skavanker, skader eller noget som helst. Oliver er knivskarp og i mega-god form. Skal han gå 10 omgange, så gør han det, for han er i rigtig god form. Det er samtidig en kanon-spændende opgave for ham, fordi det er på hjemmebane. Der har ikke været professionel boksning i Nykøbing F. siden 1971, da Jørgen Hansen boksede på et stævne i byen. Nu er det så Oliver Meng, der 48 år efter skal bokse en titelkamp. Han glæder sig så meget til det her,” siger Morten Meng i en pressemeddelelse.

Selv om Oliver Meng blot er 19 år, mener Morten Meng, at han har den nødvendige erfaring.

“Oliver nåede at prøve en masse som amatør, hvor han gjorde en god figur. Vi har samtidig fået samlet et team af rigtig gode folk, som er omkring ham. Han er omgivet af positive mennesker, og det giver en ro. Han er samtidig en person, der selv siger: ’Vi kan jo ikke gøre mere end at forberede os så godt som muligt, og det har vi gjort.’ Det er jeg helt enig i, og nu lader vi bare handskerne tale den 18. januar,” siger Morten Meng, der ikke ser nerver som en udfordring.

“Han er aldrig tynget af nerver. Han har sin egen lille fest i de sidste timer før en kamp, når vi kører mod hallen. Han sætter noget god musik på i omklædningsrummet og hygger sig. Han sidder ikke forstenet med håndklædet ned over ansigtet. Han er fokuseret, men han er samtidig så rolig, og jeg tror, at det er det, der giver ham så meget overskud i ringen. Han har en stor mental styrke, og den kan han komme rigtig langt med,” fastslår Morten Meng.

Han ser heller ikke tanzanianerens angivelige hurtighed som noget større problem.

“Oliver kan finde ud af bokse flere forskellige stilarter. Han har en god fysik, et fantastisk overblik og en glimrende forståelse for kontraboksningen. Han kan samtidig lægge et stærkt pres på sin modstander, og det kommer han nok også til her. Det fantastiske overblik og det, at han kan tænke så hurtigt og læse sin modstander, inden vedkommende når at reagere, det er blandt andet det, som han skal udnytte i denne kamp,” lyder meldingen fra Morten Meng.

Foto: Oliver Meng Facebook
Kommentarer