Canelo vs. Kovalev er bekræftet

Årets måske største boksebegivenhed, kampen mellem Saul “Canelo” Alvarez fra Mexico og Sergey Kovalev fra Rusland, er bekræftet til den 2. november i MGM Grand i Las Vegas. Kampen gælder Kovalevs WBO VM-titel i letsværvægt, og den streames i USA og en række andre lande på DAZN.

29-årige Canelo (52-1-2) har tidligere vundet VM-titler i letmellemvægt og mellemvægt.Senest var WBC, WBA og IBF VM-titlerne i mellemvægt på spil, da han slog Daniel Jacobs – IBF har dog senere taget deres titel fra ham. Hans eneste nederlag var til Floyd Mayweather Jr, mens han har bokset uafgjort mod og vundet over Gennady Golovkin. På BoxRecs P4P rangliste er han nr. 1, mens Kovalev er nr. 11.

36-årige Kovalev (34-3-1) var i en periode efter en sejr over Bernard Hopkins i 2014 WBA/IBF/WBO-verdensmester i letsværvægt, indtil Andre Ward afsluttede hans ubesejrede status. Han genvandt WBOs bælte, tabte det til Eleider Alvarez, men vandt det igen i en rematch.

Canelos promoter, Golden Boy Promotions står som promoter på kampen. Og de måtte angiveligt kæmpe en del for at få forskellige interessenter handlet ud, inden kontrakten kunne underskrives. Kovalevs promoter er Kathy Duva, men Bob Arum og Top Rank havde optioner på Kovalev, og han ville også have sin del af kagen.

Kommentarer