Forsman bløder op på udtalelser om Sauerland

I forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten med Patrick Nielsen forleden blev promoter Peder Forsman i Ekstra Bladet citeret for nogen udtalelser om Dina Thorslund og Team Sauerland, som han nu beklager.

“Jeg blev desværre fejlciteret omkring nogle ting. Og de er vigtige for mig at få fortalt rigtigt. Jeg har ikke bygget Dina op til alle hendes titler. Jeg har været med på rejsen og har lært meget af det. Men dem, der har ført hende frem mod titlerne, er Team Sauerland, og det gør de jo meget godt,” skriver Peder Forsman på Facebook.

“Med hensyn til om der er plads til en promotor til, så mener jeg, at det er der, og at jeg ikke ser mig som en konkurrent til de to eksisterende promotorer, da vi gør tingene på hver vores måde. Jeg vil arrangere 4-5 stævner hvert år, og vinderne her er boksefansene, der bare får flere stævner at komme til,” mener Forsman, der har lært af samarbejdet med Nisse Sauerland.

“Jeg har lært en masse ting fra de år, jeg har tilbragt primært med Nisse, og jeg regner stadig med at tilbringe tid med ham i fremtiden, og de gode ting og ideer fra stævnerne i Danmark, Tyskland og WBSS, og den måde det bliver gjort på, vil jeg tage med. Og samtidig putte mine egne ideer ind, så man ved det er et Forsman Sports Management stævne man kommer til. Jeg ser frem til at vinde endnu flere titler sammen med Nisse med Kem og Dina i fremtiden, og håber på at vi kan samarbejde på tværs, selvom vi begge er promotorer nu,” siger Forsman.

Foto: Team Sauerland
Kommentarer