Kim Poulsen bokser i Aarhus i maj

Kim Poulsen (28-5) har ikke bokset i Danmark, siden han i 2015 tabte til Anthony Yigit i Frederikshavn.

Nu vender han tilbage til en dansk boksering. Den 25. maj er han nemlig på programmet ved promoter Peder Forsmans stævne i Aarhus. Det meddeler Forsman på Facebook. Poulsens modstander er endnu ikke annonceret.

Poulsen har i de seneste boet i Østrig, hvor han har bokset en række kampe, og han har desuden bokset på udebane i Spanien, USA og Australien.

Kim Poulsen startede sin profkarriere på et Henrik Risum stævne i Vejle i 2006. I de følgende år byggede Risum ham op med kampe i udlandet, udover en kamp på et Robert Larsen stævne i Aabybro , et Anders Vester stævne i Aarhus og yderligere et Risum stævne i Horsens.

I 2010 blev Poulsen en del at TV2 Fight Night, med Team Sauerland som promoter. Han ikke kom med på holdet, da TV2 Fight Night blev til Nordic Fight Night, og i stedet boksede han en række kampe for Euro Event, der havde Kessler-manager Allan Back som promoter, inden han besejrede Puriya Haidari på et Sauerland-stævne i Kolding.

I 2014 flyttede Poulsen til Wien, hvor han har boet siden. Han boksede ikke i 2017, men vendte i 2018 tilbage, nu i en tungere vægtklasse. Senest tabte han i Australien på points til det australske håb Jayde Mitchell.

Kommentarer