Gilleleje-duo glæder sig til hjemmebane

Oliver Møllenberg og Jacob Porsgaard træner begge dagligt i Gilleleje Bokseklub. Og de profdebuterede begge i Gilleleje Hallen i januar. Nu ser de frem til igen at bokse for hjemmepublikummet den 5. oktober.

“Kampen i Aabenraa var på et andet niveau, end jeg nogensinde har prøvet før. Det var en meget bedre modstander. Jeg lærte meget fra den kamp og jeg føler mig klar til noget større,” siger Oliver Møllenberg i en pressemeddelelse.

Han drømmer om at kunne bokse om en Youth titel på hjemmebanen.

“Jeg tænker kun på den kamp. Fra jeg står op til jeg går i seng. Jeg kan ikke vente. Jeg vil være Danmarks yngste verdensmester, og jeg håber at det kan lade sig gøre i Gilleleje. Aabenraa var fantastisk og jeg følte at alle Q Pro boksere fik den bedste støtte. Men hele Gilleleje snakker allerede om Quaestor Fight Night. Det bliver årets begivenhed,” fastslår Møllenberg.

Også Jacob Porsgaard ser frem til stævnet.

“For det første, så forventer jeg, at Gilleleje Hallen bliver fyldt med glade mennesker, som skaber en fantastisk stemning. For det andet, så håber jeg at se en masse lokale, som kommer og støtter op om Oliver og jeg, da det er vores hjemmebane,” siger Jacob Porsgaard.

Porsgaard måtte gå alle fire omgange, da han i Aabenraa slog georgiske Shalva Guchmazovi.

“Jeg lærte meget af den kamp. Jeg føler, at jeg har fået noget erfaring, som jeg kan tage med mig. Ambitionerne er store og jeg ser frem til hver kamp. Jeg er glad for teamet og alle i Q Pro Boxing. Quaestor Fight Night i Gilleleje bliver vanvittigt. Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted til min tredje professionelle kamp,” siger Porsgaard.

Foto: Q Pro Boxing
Kommentarer