Hede Jensen får ny kontrakt med Team Sauerland

Frederik Hede Jensen (4-1) har skrevet under på en promoterkontrakt med Team Sauerland, og han skal nu bokse på Thorslund-stævnet i Horsens den 22. juni.

“Det betyder virkelig meget for mig at være en del af Team Sauerland. Jeg er både glad og stolt, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet. Jeg er sikker på, at vi kan opnå store ting sammen. Jeg kan nu fortsætte min udvikling mod at blive en verdensklassebokser og forhåbentlig få nogle gode kampe i bogen. Et af mine store mål er at få en titelkamp i et af de større boksforbund, og jeg er sikker på, at Team Sauerland vil komme med en masterplan, der kan bringe mig tættere på denne drøm,” siger Frederik Hede Jensen i en pressemeddelelse.

Hede Jensen boksede sine første fire profkampe for Sauerland, men på det seneste som freelancer. I marts toppede han et amatørstævne i hjembyen Grindsted, med stævnets eneste profkamp, og han håber, at han i Sauerland-regi igen kan bokse i byen.

“Der var en fantastisk stemning, og jeg vil blive meget beæret over igen at vende tilbage til dér, hvor det hele begyndte. Jeg er meget taknemmelig for støtten fra lokalsamfundet og for al den støtte, jeg generelt får. Så jeg vil blive meget glad, hvis jeg kan bringe en stor begivenhed til min hjemby, og hvis jeg er heldig, kunne det være en ungdomstitelkamp,” siger han.

Promoter Nisse Sauerland glæder sig over at have fået Hede Jensen knyttet fast til stalden.

“Frederik er et af de største talenter i dansk boksning. Vi glæder os til at arbejde sammen med ham i de kommende år og hjælpe ham med at nå sit potentiale. Han er en rigtig god tilføjelse til vores program den 22. juni i Horsens, og vi tror på, at han har en stor fremtid foran sig,” siger Nisse Sauerland.

Kommentarer