Hussein vs. Holub – Robert Larsen og Danni Alwan også i ringen ?

Ali Hussein (5-2-1, til højre i billedet) skulle her i eftersommeren have mødt den habile cubansk-tysker Lelito Lopez. Men Lopez blev skadet, og kampen er indtil videre udsat til april.

Hussein kommer dog efter planen, og ifølge BoxRec, alligevel i ringen den 21. september i Hangelsberg i Tyskland. Det bliver i en formentlig mere end overkommelig opgave, mod den 36-årige tjekkiske veteran Josef Holub (5-106-1), der er blevet stoppet i lidt over halvdelen af hans 106 nederlag.

Holub har flere gange mødt danskere i Tyskland. Han præsterede i 2007 at gå tiden ud mod Kim Poulsen i en kamp i letvægt. I 2013 blev han knockoutet i 1. omgang af Osama Hadifi i en kamp i letweltervægt, mens han i 2015 tabte på points mod Robert Larsen i supermellemvægt.

Samme Robert Larsen (3-3-1) skal også i ringen i Hangelsberg, mod tjekken Patrick Filo (0-14), der aldrig har prøvet at vinde en profkamp. Og ifølge den seneste opdatering på BoxRec kommer Danni Alwan (0-1, til venstre i billedet) også i ringen. Alwan var indtil for få dage siden sat til at bokse to gange omkring 1. oktober, men de kampe er nu væk fra BoxRec.

Foto: Ali Hussein Facebook

 

Kommentarer