Jallaw får ny modstander

Med kort varsel har Mahdi Jallaw fået ny modstander til sin kamp på Quaestor Fight Night torsdag i Aabenraa. har meldt afbud på grund af en skade, og Jallaw skal nu i stedet møde den 42-årige georgier Malkhaz Tatrishvili (4-12).

“Jeg har trænet så hårdt op til Quaestor Fight Night, så der er ikke noget, der skal forhindre mig i at bokse. Det er lige meget med modstanderen, det handler bare om at komme op i ringen. Det bliver en fantastisk aften. Jeg har set frem til det så længe, og det er kun den ene kamp som står mellem mig og min sommerferie. Jeg ser frem til at fejre studentereksamen og en sejr,” siger Mahdi Jallaw i en pressemeddelelse.

Tatrishvili har tidligere været i Danmark, idet han mødte Jallaws staldkammerat Ali Mohamed på Frederiksberg i 2016. Den kamp vandt Mohamed i 2. omgang.

Georgieren har desuden mødt flere ganske kendte modstandere, blandt andet den nuværender verdensmester i fluevægt, Artem Dalakian, den tidligere Europamester Vincent Legrand og nordirske Marco McCullough. Han har dog stort set altid bokset i lettere vægtklasser end letvægt, som er Jallaws vægtklasse.

Foto: Boksenyt
Kommentarer