Jeppe Morell satser boksning på fuld tid

Jeppe Morell har blot bokset to kampe på snart 20 måneder. Alligevel vælger han nu, efter den omdiskuterede sejr over Dayron Lester i juni, at gå all-in på boksningen og droppe sit almindelige job.

“Jeg bliver 30 år til oktober, så jeg har været nødt til at se på tallene for at finde en løsning. Det kræver selvfølgelig en større stævneaktivitet på sigt. Så der skal gerne komme nogle stævner, hvis jeg skal kunne få det til at hænge sammen. På den anden side er det også nu, at jeg skal tage springet. Jeg bliver trods alt 30 lige om lidt,” siger Jeppe Morell til Århus Stiftstidende.

Han har i det daglige haft svært ved at få enderne til at mødes med træning og job.

“Det er noget, som jeg har tænkt en del over på det seneste. Hver gang jeg har trænet op til en kamp, har det været et kæmpe puslespil at få tingene til at gå op, når vi er gået i gang med sparring. På det seneste har jeg også været på udlandsophold, som jeg alligevel skulle tage fri til,” fortæller Jeppe Morell.

Der er endnu ikke fastsat en dato på Morells næste kamp, men når den falder på plads, er det planen, at han igen skal til Italien for at sparre med den tidligere verdensmester Giovanni DeCarolis.

Kilde: Stiften.dk, Foto: Jeppe Morell Facebook
Kommentarer