Ljungquist vs. Musil i Struer

Sværvægteren Kem Ljungquist (6-0) er på programmet ved Double Trouble stævnet i Struer den 19. januar, og nu er der sat modstander på. Han møder tjekkiske Dominik Musil (3-1).

Tjekken vandt sine første tre profkampe, mens han i oktober blev pointbesejret af den tyske Sauerland-sværvægter Albon Pervizai.

“Jeg glæder mig til at komme i ringen igen. Umiddelbart er Musil en spændende modstander, men han er en, jeg skal kunne slå. Jeg ser frem til at underholde fansene i Struer!”

Ljungquist var senest i ringen den 28. september i Jeddah i Saudi Arabien som en del af programmet op mod World Boxing Super Series-finalen i supermellemvægt mellem George Groves og Callum Smith. Egypteren Mourad Omar gav op efter to omgange.

“Det var en god kamp for mig og en stor oplevelse at være en del af WBSS-finalen. Han kom for at vinde, men jeg fandt hurtigt de rigtige åbninger,” mener Ljungquist, der også har været sparringspartner for Tyson Fury, der i sidste weekend boksede uafgjort i en WBC VM-kamp mod Deontay Wilder.

“Det var en stor oplevelse at sparre med Fury. Jeg ved, at han har anbefalet mig til andre store sværvægtere, og jeg håber da, at han ringer igen. Jeg bliver bedre af at sparre med de bedste, og jeg bliver hele tiden matchet hårdere og hårdere. I 2019 ser jeg frem til at udvikle mig endnu mere mod stærke modstandere,” siger han.

Ljungquist ved godt, at han stadig er i en udviklingsfase som professionel.

“Min motivation for at opnå noget stort i min karriere er enorm. Det er et privilegium at kunne leve af at bokse, og jeg vil gerne gå hele vejen. Fra titel til titel over de næste år til jeg til sidst står i de helt store kampe. Det handler om at træne hårdt, giv den fuld gas og leve rigtigt. Det har jeg formået at gøre indtil nu, og det vil jeg fortsætte med, og så skal mulighederne nok komme,” siger Kem Ljungquist.

Foto: Team Sauerland / KGZ Fougstedt
Kommentarer