Kim Poulsen: Jeg bokser igen i marts

Kim Poulsen er fredag på en svær udebaneopgave i Australien, men kampen er ikke nødvendigvis alt eller intet for Poulsens videre boksekarriere. Han vil bokse videre, uanset resultatet.

“Jeg håber og tror på et fint resultat i Australien, ellers ville jeg ikke tage kampen. Jeg bokser ikke for pengenes skyld, selv om det er en rigtig god hyre jeg får her,” siger Kim Poulsen til Boksenyt.

Han ser ikke mindst kampen som en pegepil for det niveau, han kan bokse på efterfølgende.

“Hvis jeg bliver totalt likvideret, ja, så har jeg jo set, at jeg ikke har noget at gøre på det niveau. Og jeg kan sigte efter kampe, hvor niveauet måske ikke er så højt. Jeg vil bokse så længe det er sjovt og min motivation er der,” fastslår Poulsen, der har flere åbninger efterfølgende.

“Jeg har mange tilbud for det første halve år i 2019 også. Blandt andet i USA, Tyskland og Danmark. Boksefremtiden ligger først på fredag, men det er sikkert, at jeg bokser i Wien sidst i marts. Hvad der sker efter kampen og indtil marts næste år, det ved jeg ikke endnu,” melder han.

Hvilke kampe, han så vil tage, det vil afhænge af forløbet i Melbourne.

“Det kommer an på, hvordan det går i Australien, men et hæderligt resultat og god indsats kan jeg leve med, Bliver jeg udraderet uden at havde prøvet noget, så er det et skridt tilbage. Dem må jeg helst ikke tage for mange af, selv om jeg ikke er typen, der gemmer mig i min hule derhjemme og bokser ungarere og georgiere, der kun kommer for hyren. Sådan bliver jeg aldrig,” siger han.

Foto: Boksenyt
Kommentarer