Mahfoud afviser tilbud om kamp mod Thorslund

Der er ikke meget, der tyder på seriøse realitetsforhandlinger mellem promotorerne om en kamp mellem Dina Thorslund og Sarah Mahfoud. Men promotorerne bag de to boksere fortsætter med at komme med offentlige bud på kampen.

Som tidligere omtalt har Mogens Palle i flere omgange tilbudt 600.000 kr. til de to boksere samlet, med 60 % til vinderen og 40 % til taberen, for at bokse på et Danish Fight Night stævne. Nu har Team Sauerland så tilbudt Mahfoud 75.000 euro (560.000 kr.).

Sarah Mahfoud er dog ikke interesseret i kampen, hvis den ikke bokses i regi af Danish Fight Night.

“Lige nu står jeg og skal bokse på lørdag, og jeg har en VM-kamp i sigte. Ja, det kunne være super fedt at tage en Sarah-Dina-kamp på et tidspunkt. Og pengene. Det lyder til at være et flot beløb. Det er fedt, at vi er oppe på det niveau nu, men jeg synes da også, at Mogens Palle har gjort det helt klart, at den kamp skal bokses i hans regi? Så det tænker jeg, den skal,” siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Hun er heller ikke ved at falde ned af stolen over tilbuddets størrelse.

“Mogens har også haft et tilbud, der er godt. Det beløb, jeg ville få af Sauerland, skal jeg jo betale en del af til både Mogens, mine trænere og til mange andre udgifter. Det kan godt være, det er stort beløb – men med det tilbud Mogens kom med, får jeg det hele til mig selv. I princippet tror jeg ikke, det lander så vanvittigt langt fra hinanden? Men jeg synes helt klart, den skal bokses – ved Danish Fight Night. Det kunne være rigtig sjovt,” siger hun.

Ifølge uofficielle udmeldinger ville Thorslund formentlig kunne tjene i omegnen af 1 mio kr. på kampen i Sauerland-regi.

Kilde: Bl.a. eb.dk
Kommentarer