Mahfoud fokuserer på VM-kamp

Promoter Nisse Sauerland sendte et tilbud til konkurrenten Mogens Palle om en kamp mellem Dina Thorslund og Sarah Mahfoud. Palle sendte et modbud. Det svarede Sauerland på med et højere bud. Og der er kampen tilsyneladende strandet, for ingen af de to promotorer vil forære kampen til den anden.

Det bekymrer åbenbart ikke Mahfoud så meget, for hun har først og fremmest en VM-kamp i fjervægt i kikkerten.

“Nu vandt jeg bæltet sidst. Jeg vil gå efter en VM-kamp, for det er mit fokus nu. Dina skal nok være klar, når jeg siger ‘nu’,” siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Hun kan ganske vist godt se, at der mange penge i buddene fra Sauerland og Palle – sidstnævntes bud er angiveligt 360.000 til vinderen og 240.000 til taberen. Men hendes fokus er på en VM-kamp.

“Nu håber jeg på en VM-kamp inden for det næste halve år. Så ville der være to verdensmestre i kamp. Det kunne være fedt,” mener Mahfoud.

Situationen hos IBF i Mahfouds vægtklasse fjervægt er, at verdensmesteren Jennifer Han har fået “mester-orlov” på grund af graviditet. Elena Gradinar fra Rusland og Brenda Carbajal fra Argentina skal derfor bokse om Interim VM-titlen. Og Mahfoud kvalificerede sig til et møde med vinderen af Gradinar og Carbajal med sejren over Bukiwe Nonina, hvor Mahfoud vandt en IBF Intercontinental titel.

Dina Thorslund har som WBO-verdensmester i superbantamvægt en mandatory udfordrer i australske April Adams. Der har tidligere været tale om, at den kamp kunne ende i Australien, men de seneste meldinger tyder på, at australierne ikke har de nødvendigte penge.

Kilde: Bl.a. Ekstra Bladet, foto: Bukiwe Nonina Facebook
Kommentarer