Mahfoud nærmere rigtig VM-kamp ?

I skrivende stund står Sarah Mahfoud (9-0) til at møde IBF Interim mesteren i fjervægt, argentinske Brenda Carabajal (16-4-1), i en titelkamp den 1. februar på Frederiksberg.

Den rigtige verdensmester er amerikaneren Jennifer Han, der har været på barselsorlov. Men nu tyder en del på, at Han måske ender med at opgive titlen – hvilket efter normal logik burde betyde, at kampen mellem Carabajal og Mahfoud kan blive om den rigtige VM-titel.

I en podcast den 5. december, på Web Boxing 101, taler Jennifer Han om hendes planer. Hun fik sit barn i forsommeren, og hun fortæller, at hun fra fødslen havde 9 måneder til at forsvare titlen mod sin mandatory udfordrer – og at der ikke ville være rum til en tune-up kamp inden.

Hun har efter graviditeten haft meget vægt at smide, 75 pounds i forhold til fjervægt, og hun taler om, at det har været en udfordring. Siden interviewet på podcasten er det blevet klart, at Jennifer Han bokser på et stævne i hjembyen El Paso den 15. februar – i en ikke-titelkamp i letvægt.

I interviewet taler Jennifer Han da også om muligheden for at gå efter en af de titler i letvægt, som irske Katie Taylor efter alt at dømme må afgive for at bokse i højere vægtklasser.

Kommentarer