Mahfoud vinder klart på points uden at overbevise

“VM-test” var plakat-titlen, da Sarah Mahfoud (nu 9-0) i Hillerød skulle varme op til en planlagt IBF Interim titelkamp mod argentinske Brenda Carabajal. Modstanderen i Hillerød var spansk-baserede Enerolisa de Leon (nu 5-3-2) fra den Dominikanske Republik.

De Leon havde tidligere bokset uafgjort mod to kvinder, som Mahfoud har besejret klart, Jessica Sanchez og Vanessa Caballero (som De Leon dog også har slået), så der var ikke umiddelbart lagt op til nogen hård test.

Kampen startede lidt afventende, men det var Mahfoud, der først fik sat sig i respekt. De Leon var dog åbenbart ikke imponeret, så hun fik efterhånden gang i offensive momenter. Mahfoud måtte bokse kontra, og hun fik en mindre skade.

Mahfoud boksede generelt ret forsigtigt, og hun tog ikke mange chancer, noget det lille publikum ikke var udpræget tilfredse med. De Leon havde kun sparsomt held med at lande sine sving, men Mahfoud landede heller ikke det helt vilde.

Heller ikke i 8. og sidste omgang tog Mahfoud den store risiko, og en ikke voldsomt ophidsende kamp. For tredje gang denne aften lød cifrene på 3 x 80-72 fra Søren Saugmann (scoring referee), Per K. Hansen og René Dreyer Larsen.

Kommentarer