Meng på programmet på Frederiksberg-stævne

Danish Fight Night bekræfter nu, at Oliver Meng (7-0) kommer i ringen ved stævnet i Frederiksberg-Hallerne den 1. februar, hvor Sarah Mahfoud udfordrer Brenda Carabajal i en IBF Interim VM-kamp. Meng skal sandsynligvis forsvare sin IBF Youth titel i letmellemvægt.

“2020 bliver et meget spændende år for mig. Jeg vil meget gerne forsvare min nuværende titel og måske endda vinde en ny titel senere på året. Jeg træner hårdt, og jeg glæder mig bare til at komme i ringen igen,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.
Han er allerede i hård træning til kampen.
”Jeg har det sådan, at jeg gerne vil være den bedste. For at være den bedste, må man slå og besejre de bedste. Jeg er klar, lige meget hvilken opgave jeg får. Jeg tror på, at jeg kan være med på det absolutte topplan, og jeg synes, at jeg sammen med mit team gør det rigtig godt i træning og i kampene. Samtidig udvikler jeg mig hele tiden. Selvfølgelig er der altid noget, som man kan blive bedre til. Jeg er ikke et færdigt produkt endnu overhovedet, jeg er kun 20 år, men det, vi har lavet indtil videre, har været rigtig godt, og alt er gået godt,” siger Oliver Meng, der ser frem til solid publikumsopbakning.
“Det er næsten lige meget, hvor jeg bokser, så har jeg den fedeste opbakning. Der er en masse, der har givet udtryk for, at de også rigtig gerne vil komme og støtte mig til den næste kamp. Jeg har hjemmebane, lige meget hvor jeg bokser. Interessen for busturene rundt til stævnerne bliver større og større. Der kommer flere og flere mennesker med. Jeg kan mærke, at mit navn bliver større hernede, hvor jeg bor, og jeg føler også, at det bliver større generelt i hele Danmark,” melder han.
Også Heva Sharif er bekræftet til stævnet, hvor Jeppe Morell, Victor Ramon og debutanten Adel Younes tidligere er offentliggjort.
Foto: Oliver Meng Facebook
Kommentarer