Thorslund mangler navn og dato på næste kamp

Dina Thorslund er i fuld træning til en kamp i starten af det nye år, som ifølge forlydender skal bokses på hjemmebanen i Struer, og flere mulige modstanderemner har været nævnt. Men endnu er der ikke klarhed over hverken modstander eller dato.

“Jeg har fået flere datoer at vide, men så bliver det pludselig lavet om. Det er sindssygt irriterende,” siger Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer. Og det frustrerer hende, at brikkerne endnu ikke er faldet endeligt på plads.

“Det er det, der giver mig motivationen. At jeg har en decideret dato, jeg kan forberede mig til, og jeg så ved, at den dato er endemålet. Det er dér, jeg skal stå skarpt, og der jeg skal præstere,” siger hun.

Hun føler sig dog træningsmæssigt mere end godt rustet.

“Det er ikke fordi, at jeg ikke er kommet med 100 procent de andre gange, men omstændighederne afgør, hvad de 100 procent er. Den her gang har jeg ikke haft nogle distraktioner, og jeg har virkelig kunne passe min træning, siger Thorslund, som inden tidligere opgør har skulle forholde sig til både eksamensskrivning og husrenovering.

Kilde: dagbladet-holstebro-struer.dk
Kommentarer