Michael Nielsen får tilkendt kneben sejr

Michael Nielsen (nu 3-0) og hans græske modstander Paris Stavropoulos (nu 2-1) havde identiske cifre på rekordlisten. Grækeren havde til flere kilos fordel på vægten – hvor mange afhænger af kilden.

Stemningen var grundlagt af seks amatørkampe, der skabte stort lokalt engament på tilskuerpladserne.  Men Nielsen red ikke ligefrem på bølgen fra starten, for den fysisk stærkere græker fik sat Michael Nielsen under pres.

Når Nielsen fik tid og plads, fik han enkelttræffere ind, men han måtte ofte gardere sig for Stavropoulos serier. Heldigvis for Nielsen var præcisionen og slagkraften ikke skræmmende hos grækeren, men det var svært at komme i gang mod det konstante pres, hvor Stavropoulos var over ham hele tiden. Heller ikke et par pauser til at ordne handsketapen hjalp meget.

I 4. omgang begyndte Stavropoulos at bokse mere nonchalant og flagrende. Nielsen fik luft til at slå, mens grækeren legede, og man kunne måske give omgangen til danskeren – og selv om Stavropolous landede få, men effektfulde træffere. Og i 5. omgangen lignede Stavropoulos manden med overskud, men samtidig gav han meget væk ved passiv boksning.

Michael Nielsen havde fået lov til at komme ind i kampen mod den dansende græker. Det var ikke overbevisende, men Nielsen arbejdede for sagen. Efter de seks omgange lød dommersedlerne på 58-56 til Nielsen hos alle tre sidedommere, Jan Christensen, Freddy Rafn og Søren Saugmann – set fra vores plads en lidt tvivlsom afgørelse.

 

 

Kommentarer