Mikkel Nielsen forventer kontinuitet

Mikkel Nielsen fylder 30 år i næste måned. Hans 8 profkampe siden debut’en i oktober 2016 har været fordelt på kampe for Team Sauerland, først på kontrakt og siden som freelance, og siden for Peder Forsman.

Nu er han på sin tredje promoterkontrakt, med Thomas Møllenberg og Q Pro Boxing, og han er klar over, at det kan være en sidste mulighed.

“Oven på den seneste udvikling med mine forrige promotorers så tror jeg måske, at det her er sidste skud for at få noget ud af min endnu friske krop. Setuppet virker meget seriøst og jeg kender jo folkene bagved og ved, at de er nogle gode mennesker. Jeg tror på, at de kan noget godt og anderledes end de andre promotorer,” siger Mikkel Nielsen i en pressemeddelelse.

Mikkel Nielsen har haft længere og ufrivillige pauser i kampaktiviteten, og han håber, at det er et afsluttet kapitel.

“Jeg forventer kontinuitet med kampe og et godt samarbejde med dialog frem for monolog. Jeg forventer også en seriøs indstilling og med folkene bag, så er der grobund for at skabe noget godt både for promotor og bokserne, så vi ikke føler os taget i røven,” fastslår Nielsen, der tager tilnavnet Pjatrøv ganske seriøst.

“Det handler jo et eller andet sted om, at give folk en pause fra hverdagen og sikre noget god underholdning. Man kan godt give folk noget at grine af, selvom man prøver at slå hinanden ud i ringen. Det kan godt gøres med en god facon, og som forbilleder for unge mennesker. Alle boksere træner bundseriøst, men folk ser op til instagrammers, influencers og reality tv-stjerner. Jeg vil gerne være med til at vise, at hvis man vil frem i verden, så må man arbejde for det,” siger han.

Foto: Quastor Fight Night
Kommentarer