Mock håber på titelforsvar

Lolenga Mock har haft brug for hvile efter sin hårde sejr i Viby i maj måned. Men ifølge Aarhus Stiftstidende er han nu så småt begyndt at træne igen, med henblik på at forsvare den VM-titel hos det lille forbund IBA, som han vandt i maj.

“Jeg har talt min agent om, at jeg gerne vil have en god udfordring. Jeg skal ikke bare have en kamp. Det skal også være en kamp, der giver mad på bordet. Før i tiden handlede det om at få kampe, så jeg kunne komme i betragtning til en titelkamp. Nu har jeg vundet en titel, og derfor skal der også gerne følge noget med kampen,” siger Lolenga Mock til Aarhus Stiftstidende.

Mock sagde nej til tyske tilbud om at bokse allerede i august. En kamp mod en af de andre supermellemvægtere hos MTK Global er nu en mulig vej at gå.

“Det kunne være en rigtig god mulighed. Jeg ved, at jeg snart skal ud og forsvare min titel, men nu må vi se hvilke muligheder, der dukker op. I første omgang handler det om at få bygget en form op igen,” siger Mock.

Hvis man skal tro efterhånden noget upålidelige BoxRec, så har Mock dog et problem med titlen, idet resultatlisten her fortæller, at amerikanske Eric Moon den 21. juni vandt den ledige IBA VM-titel i supermellemvægt (168 pounds), selv om modstanderen Justin Thomas, vejede 170 pounds.

IBAs egen hjemmeside fortæller dog noget andet. Her er Mock listet som IBA-verdensmester i supermellemvægt, mens Moon er IBA Americas mester i letsværvægt  – og norske Tim-Robin Lihaug er IBA Intercontinental mester i letsværvægt. IBAs verdensmester i letsværvægt Eleider Alvarez.

Kilde: Stiften.dk, Foto: Boksenyt
Kommentarer