Møllenberg: Han går ikke fire runder

Oliver Møllenberg (2-0) ser den planlagte modstander den 8. juni i Græsted, Kristian Bejko (2-2) som sin hidtil sværeste modstander som prof.

“Statistikken viser ikke, hvor god han er. Han har et hav af amatørkampe og er den bedste jeg har mødt. Det er en meget seriøs opgave, som jeg står over for,” siger Oliver Møllenberg i en pressemeddelelse.

Alligevel regner Møllenberg med en sejr før tid.

“Han ligger godt til mig, for han vil gerne have en vis afstand. Jeg vil gerne ind og hakke til ham, og det skal jeg nok få chancen for. Publikum kommer til at se en bedre udgave af mig end nogensinde. Jeg går ikke efter at sende ham ud på knock out, men jeg ved den kommer. Han går ikke fire runder
med mig,” mener Oliver Møllenberg, der håber på lokal opbakning i nordsjællandske Græsted.

“Jeg har bokset hele mit liv i Gilleleje Bokseklub, jeg har altid følt at alle de handelsdrivende i Gilleleje bakker mig op, og at Gribskov Kommune er en fantastisk by at dyrke idræt i. Det betyder alt for mig, at Q Pro Boxing giver mig
denne mulighed,” siger han.

Kommentarer