Morell: Optimale forberedelser

Selv om 41-årige Nikola Sjekloca nok har toppen af sin karriere bag sig – og iøvrigt ikke har bokset i lidt over et år – så har han været med så højt niveau, at han ligner en krævende modstander for Jeppe Morell i Frederiksberg-Hallerne den 1. februar. Og Morell har da oghså taget forberedelserne ganske seriøst.

“Det kræver rigtig gode forberedelser at besejre Nikola Sjekloca. Det har jeg. Jeg afslutter selvfølgelig først mine forberedelser, når jeg har været i Rom og træne og sparre. Det er helt optimalt. Jeg skal som bekendt træne med Giovanni De Carolis, som har et kendskab til min modstander. Jeg vurderer også, at De Carolis ligger på nogenlunde samme styrkeniveau som min modstander.

Jeg måler mig i forvejen med de bedste i træningen, så der bliver ikke tale om en chokovergang, når jeg går op i ringen den 1. februar. Jeg vurderer i hvert fald, at jeg er klar til denne opgave og ser frem til kampdatoen. Der kommer til at ligge en taktik klar, som jeg skal følge til punkt og prikke, men den taktik holder jeg foreløbig for mig selv,” siger Jeppe Morell i en pressemeddelelse.

Han er glad for sparringen med rutinerede Giovanni De Carolis, under træningsopholdet i Rom.

”Jo bedre folk, man træner med, des højere niveau bliver man selv nødt til at løfte sig op på. Man bliver bare bedre af at bokse mod stærke folk. Når jeg sparrer med De Carolis, løfter det helt klart mit niveau. Han har også en masse erfaring, så jeg kan lære meget af ham. Han er god til at dele ud af sin viden.

Nu har jeg også været dernede før, så jeg kender miljøet. Det er et rigtigt godt professionelt setup, som er helt optimalt for en rigtig god træningslejr,” fortæller Jeppe Morell, som vender hjem til Danmark den 25. januar.

Foto: Jeppe Morell Facebook
Kommentarer