Mwandila Poulsen vs. Sanchez

Enock Mwandila Poulsen (9-0) skal i Nykøbing Falster den 18. januar møde nicaraguanska Berman Sanchez (28-7-3), der er bosat i Costa Rica.

Den danske bokser er glad for at komme i ringen igen, blot to måneder efter hans seneste kamp.

”Jeg ser frem mig til at komme i kamp igen med det samme. Det er dejligt, at det sker så hurtigt siden sidst. Formen er rigtig god. Jeg har et godt udgangspunkt med min grundform fra forløbet op til min seneste kamp, og der er det, som jeg bygger videre på nu Jeg kan love, at det bliver en fokuseret Enock, som kommer til at gribe opgaven professionelt an,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse.

Han melder sig i topform til opgaven.

“Jeg vil ikke underholde for underholdningens skyld. Men jeg dukker op i rigtig god form og kommer for at levere varen. Så jeg  tror, at folk kommer til at kunne lide, hvad de ser. Jeg er toptunet og klar til opgaven. Jeg glæder mig til at vise publikum, at jeg er dér, hvor jeg skal være, og at jeg har bygget videre på mit høje niveau fra sidst. Jeg er overbevist om, at 2019 bliver et meget spændende år for mig med meget spændende opgaver,” siger Mwandila Poulsen.

Berman Sanchez er i skrivende stund nr. 764 på BoxRex i letvægt, mens Poulsen er nr. 73 i letweltervægt. Nu fortæller BoxRec ikke altid den fulde historie om boksernes niveau, og 35-årige Sanchez  har i 2012 og 2013 mødt så stærke folk som Miguel Berchelt (tabt TKO2) og Jorge Linares (tabt TKO3).

Siden 2013 har Sanchez kun bokset tre kampe, og senest blev han i Paris stoppet af ubesejrede Yazid Amghar i en kamp i letweltervægt. Så ikke meget tyder på, at han har samme niveau som Mwandila Poulsens seneste to modstandere, Renald Garrido og Kelvin Dotel, hvor han vel boksede sin hidtil bedste kamp.

“Rent taktisk var det nok min bedste kamp nogensinde. Jeg havde en helt særlig ro, som jeg ikke altid har haft i mine tidligere kampe. Jeg lyttede til min træner Thomas Povlsen undervejs. Det var en disciplineret indsats. Jeg følte generelt, at jeg havde mere overskud, end jeg plejer at have,” siger Enock Poulsen.

Foto: Danish Fight Night PR-foto
Kommentarer