Khattab: Kessler giver tryghed

Da Abdul Khattab senest var i ringen, i oktober 2017, boksede han efter en udmærket præstation uafgjort på udebane mod tyske Ronny Mittag. Det skete med Mikkel Kessler i ringhjørnet, så Khattab er glad for, at Kessler også er med, når han den 19. januar møder svenske Oliver Flodin i Struer.

“Det betyder meget for mig, at Mikkel er med i Struer. Når Mikkel er med, så føler jeg mig tryg. Så længe jeg lytter til Mikkel, kan det ikke gå galt. Det gik godt sidst, jeg havde Mikkel med i ringhjørnet. Selv om kampen endte uafgjort, så var vi enige om, at jeg vandt den kamp. Og det betød meget for mig, at vi var enige. Nu skal vi have en sejr, og så skal jeg videre mod noget større,” siger Khattab i en pressemeddelelse.

Khattab håber på en titelkamp senere på året, og en sejr over Flodin vil være et godt udgangspunkt. Khattab regner da også med at vinde.

“Jeg føler mig skarp, jeg føler mig klar. Jeg har set et par af hans omgange, og det er rigeligt til at vide, at jeg slår ham. Det bliver en fed kamp,” siger Khattab.

Foto: Team Sauerland / Sebastian Heger
Kommentarer