Oliver Zaren bliver prof

19-årige Oliver Zaren har valgt at bliver professionel, og han har skrevet kontrakt med promoter Thomas Møllenberg og Q Pro Boxing.

Han har 40 kampe i bagagen som amatør hos Box Team Jylling. Han har været sjællandsk mester, og ved DM i 2018 tabte han semifinalen mod den jævnaldrende rival Morten Givskov.

“Jeg har haft en god amatørkarriere med 30 sejre. Nu er jeg klar til at skabe et navn for mig selv i professionel boksning. Jeg forventer et godt samarbejde med promotoren og at gå hele vejen. Jeg tager selvfølgelig et skridt af gangen, men jeg går efter et verdensmesterskab i et af de store forbund,” siger Oliver Zaren i en pressemeddelelse.

Zaren har som amatør bokset i supersværvægt, men som professionel er det planen, at han skal ned i cruiservægt.

“Vi har store forventninger til Oliver. Jeg har kendt ham siden han startede til boksning og har altid set ham som et stort talent. Han kommer til at bokse i cruiservægt, og jeg tror han kan nå langt i den vægtklasse. Hvis han giver den alt hvad han kan, så er det kun ham selv der sætter grænsen for succes,” mener Thomas Møllenberg.

Oliver Zaren skal debutere som professionel ved Quaestor Fight Night den 4. juli i Aabenraa, men inden da skal han bokse en amatørkamp i Græsted den 8. juni.

Foto: Q Pro Boxing PR-foto
Kommentarer