Thorslund om Adams: Hendes livs chance

Dina Thorslund er i fuld gang med træningen til forsvaret af hendes WBO VM-titel, mod australske April Adams. Og hun forberede sig på, at hun nu som mester skal forsvare sin status mod en sulten udfordrer.

“Jeg kommer nok i min bedste form til dato, så jeg ser virkelig frem til en fed kamp, for jeg ved, at Adams kommer hundrede procent forberedt og i god form- Det er hendes livs chance, sådan er det med alle, jeg møder. De vil have mit bælte. Det bliver en hård kamp, men jeg kommer virkelig til at sparke røv den her gang. Mere end nogensinde vil jeg godt love. Jeg er klar til at sende Adams ‘Down Under’ med et brag,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

Hvor Thorslund op til sin sidste kamp samtidig skulle samtidig forberede sig til eksamen på hendes uddannelse. Denne gang er der fuld fokus på boksningen, og træningen, hvor hun blandt andet sparrer med somalisk-engelske Ramla Ali.

“Sparring er klart den form for træning, som jeg elsker og nyder mest, og det er gået super godt med Michael, da han også er igang med at forberede sig til 22. juni. Træningen er gået lige som den skulle indtil nu, men nu med mere overskud i hverdagen. Jeg træner to gange om dagen, seks gange om ugen. De daglige træninger består af løbetræning kombineret med boksetræning, udholdenhedstræning eller styrketræning. Jeg har mere at give af, og det kan helt klar mærkes på formen,” siger Thorslund.

Kommentarer