Ordkrig om Thorslund vs. Mahfoud

I forbindelse med pressemødet efter Dina Thorslunds VM-titelforsvar lørdag i Struer meldte promoter Nisse Sauerland, at han ville sende konkurrenten Mogens Palle et tilbud om en danskerkamp mellem Thorslund og Sarah Mahfoud.

“Jeg ville elske at arrangere den kamp. Jeg har intet imod Sarah, det er ren business. Lad os nu skabe en spektakulær kamp! De er gamle rivaler fra amatør-tiden, og jeg ved, at Dina har slået hende før, så som bokser burde man da ønske at revanchere det nederlag for at være den bedste i gamet. For lige nu er Dina den bedste! Hvis du vil være den bedste i verden, bør du også være den bedste i Danmark,” sagde Nisse Sauerland til Ekstra Bladet.

Han havde dig ikke de store forventninger om, at tilbuddet ville blive accepteret, og Mogens Palle er da heller ikke voldsomt positiv.

“Jeg gider ikke høre mere på Sauerlands pis. De har ikke ringet til mig. Jeg har ikke hørt noget fra dem. Hver eneste gang siger han, at han har sendt mig et tilbud. Det gider jeg ikke høre på, for jeg har ikke fået noget tilbud. Overhovedet. De kan bare passe deres eget lort, så passer jeg mit,” siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

Kilde: eb.dk, Foto: Team Sauerland Facebook
Kommentarer